Almodovarov transvestit postao otac: Sin mi je promijenio život

NAJPOZNATIJI meksički glumac nove generacije, Gael Garcia Bernal, postao je otac. Njegova djevojka, argentinska glumica Dolores Fonzi, prije mjesec dana rodila je carskim rezom sina Lazara. Ovih dana viđeni su na ulicama Madrida u obiteljskoj šetnji.

Meksički glumac s holivudskom adresom

"Presretan sam zbog očinstva, Lazaro mi je promijenio život na svaki mogući na čin. Pa pogledajte mi podočnjake! Svim roditeljima čestitam, a svima koji će to tek postati poručujem da se pripreme za nešto najljepše na svijetu", rekao je Garcia Bernal na festivalu dokumentaraca u Ciudad de Mexicu, nakon kojeg se s obitelji uputio na odmor u Španjolsku.

Garcia Bernal upoznao je Dolores Fonzi prije osam godina na snimanju filma "Privatni životi" argentinskog redatelja Fita Paeza. Onda su se sprijateljili, a tek godinama kasnije spetljali i zaljubili. 30-godišnjeg glumca iz Guadalajare mogli ste vidjeti u hitovima redatelja Alejandra Gonzáleza Iñárritua, "Pasja ljubav" i "Babel", u Almodovarovom "Lošem odgoju" (na slici lijevo) i filmu "I tvoju mamu također" Alfonsa Cuaróna.

E.D.
Foto: JLP
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.