Freida Pinto vs. Scarlett Johansson: Indijka postala nova muza Woodyja Allena

PREKRASNA indijska glumica koja je bacila svijet na koljena, postala je nova nasljednica jedne od najseksipilnijih glumica današnjice - Scarlett Johansson. Njezino ime postalo je jedno od najtraženijih i to ne samo u svijetu filma nego i u svijetu mode. Riječ je, naravno, o Freidi Pinto.

Freida je zasjela i u Cosmopolitanu

Po uzoru na modnu bibliju Vogue, magazin Cosmopolitan također je odabrao baš ovu glumicu da im krasi novu naslovnicu. Glumica koja je rođena u Mumbaiju prije 24 godine proživljava pravi američki san. Film u kojemu je debitirala osvojio je čak 8 zlatnih Oscar kipića, a Freida je tako postala glumica o kojoj svi pričaju. Karizmatični filmski genije također je bacio oko na mladu Indijku. Naime, Woody Allen odlučio se uvrstiti upravo ovu ljepoticu u filmsku ekipu svog novog filma. Tako će mlada Freida zaigrati s Anthonyjem Hopkinsom, Joshom Brolinom, Antonijem Banderasom i Naomi Watts.

"Osim što je iznimno lijepa, ona je i talentirana, ali prije svega prizemna osoba"

Redatelj koji ima istančan dar za prepoznavanje i plasiranje mladih i talentiranih glumica, uvrstio ju je na popis svojih muza. Tako su mnoge glumice baš zahvaljujući Woodyju postale ono što danas jesu. Diane Keaton, Mia Farrow, Diane West, a najsvježija Allenova muza je Scarlett Johansson koji bi sudeći prema svemu trebala zamijeniti baš ova Indijka. "Osim što je iznimno lijepa, ona je i talentirana, ali prije svega prizemna osoba", kratko ju je opisao jedan od producenata filma "Milijunaš s ulice". Hoće li je tašte zvijezde Hollywooda primiti u svoje elitno društvo, vidjet ćemo već nakon njezina nova filma.

S.C.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.