Franka Batelić: Želim tamnoputog i pametnog mladića kakav je Obama

MLADA pjevačica proslavljena nastupom u showu Showtime po drugi put će se predstaviti na Hrvatskom radijskom festivalu koji se ovog vikenda održava u Opatiji. Pjevat će pjesmu "Možda volim te" i tako se pokušati predstaviti "u najboljem izdanju tih svojih pet minuta na pozornici".

Dok ne pjeva po festivalima i u glazbenim studijima ne snima nove pjesme, Franka za razliku od većine vršnjakinja ne skuplja sve o najpopularnijim pjevačima i glumcima već o američkom predsjedniku Baracku Obami koji je njezin idol.

Južna Afrika - putovanje iz snova

"Vrlo je pametan, zgodan i šarmantan, vjerujem da će pomoći da svijet bude ljepši i bolji. On je moj idol. Još nemam dečka, ali voljela bih naći nekog poput njega. Volim tamnopute, pametne dečke", za Gloriju je rekla 17-godišnja lijepa Franka zaluđena Crnim kontinentom, posebice Kenijom. Upravo je ta zemlja na neki način zajednička njoj i njezinom idolu; iz Kenije potječe Obamin otac a od tamo je i Frankin dobar prijatelj s kojim se redovito čuje putem Skypea. Prijateljstvo je nastalo tijekom školovanja u Londonu, gdje je provela dva ljeta učeći engleski jezik.

"Obožavam putovati, baš kao moji roditelji s kojima sam prošla pola svijeta. Bila sam u Americi, Kanadi, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Tunisu, Indiji, Italiji... A kad navršim 21. godinu onda ću s prijateljicom u Južnu Afriku što će biti moje putovanje iz snova", nadodala je Franka Batelić.

L.V.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.