FOTO Vjenčanje od milijun dolara: Cura iz Bosne udaje se za australskog multimilijunaša

Foto: Facebook

U AUSTRALIJI se upravo priprema jedno od najraskošnijih vjenčanja ikada u toj zemlji, a kako piše Daily Telegraph, raskošno sydneysko vjenčanje postavit će novu ljestvicu u raskoši i neobičnim poklonima.

Naime, vremešni multimilijunaš Neville Crichton ženi 13. svibnja svoju 34 godine mlađu zaručnicu, Nadi Hasandedić u povijesnoj Velikoj dvorani Sveučilišta u Sydneyu, što je navodno bila njena velika želja.

U moru troškova koje svi mladenci moraju podmiriti, Neville ima i jedan neobičan - mladoženja je odlučio povijesnom zdanju starom 167 godina pokloniti nove WC-e. Naravno, razlog za to prilično je sebičan, zgrada trenutno nema dovoljno toaleta za sve njihove uzvanike na svadbi, a i postojeći se navodno nisu sviđali mladenki.

Australski mediji ne prestaju brujati o vjenčanju 74-godišnjaka čije se bogatstvo procjenjuje na 400 milijuna australskih dolara i njegove zaručnice porijeklom iz Bosne. Crichton se obogatio trgovinom luksuznim automobilima, a najpoznatiji je kao uvoznik Ferrarija za Australiju.

Procijenjeni trošak svadbe je oko milijun dolara, a nakon svadbe bračni će par živjeti u luksuznoj kući u Point Piperu, istočnom predgrađu Melbournea.

Kako izgleda njihov život najbolje svjedoče fotke koje Nadi objavljuje na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.