FOTO Sjećate se Otimačice? Gabriela Spanic i u 45. godini izgleda sjajno

Foto: Instagram

GABRIELA SPANIC, nagrađivana venezuelanska glumica i model, najpoznatija po ulogama u latinoameričkim telenovelama poput Otimačice (1998.), već četiri godine nije se pojavila na TV-u, a ove godine priželjkuje se vratiti na velika vrata.

"Voljela bih snimiti veliku seriju i da se jakim likom vratim u punom sjaju u svijet sapunica. Puno bi me usrećilo i da se oprobam na velikom platnu, ali ne kao glumica već da napišem scenarij i režiram film", rekla je nedavno.

"Osjećam da će mi ova godina donijeti mnogo toga dobrog i da će se ispraviti nepravda koja mi je nanesena", govori glumica koju su posljednjih godina zaobilazili producenti.

Osim glumom, Gabriela je punila tabloide pričom o odnosima sa sestrom blizankom. Često je bila na meti kritika da je pretjerala s plastičnim operacijama, no danas po mnogima i u 45. godini izgleda sjajno.

Ona tvrdi da se estetskom zahvatu podvrgnula samo jednom, a posljednjih nekoliko godina bavila se pjevanjem te je napisala kuharicu. Hoće li se uspješno vratiti na male (ili velike) ekrane, ostaje za vidjeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.