FOTO Sideboob: Slavne ljepotice poludjele za jako seksi trendom

Foto: Instagram/Splash

NA RAZLIČITE oblike golotinje na crvenim tepisima već smo naviknuti, što od domaćih što od stranih zvijezda. Posljednji u nizu koji se ove godine stvarno "razmahao" jest sideboob, odnosno pokazivanje dobrog dijela grudi pod uvjetom da ono strateško (dakle bradavice) ostane skriveno.

Sideboob koji je izazvao najviše pažnje onaj je albanske zvijezde Rite Ore. Iako se plavuša već fotografirala u toplesu za magazin Lui, njene grudi i dalje imaju magičnu moć pa čim se vidi i najmanji njihov djelić, muškarci polude.

Za Ritom u korak ide američka pjevačica Ciara, koja grudi najviše voli pokazivati u izrezanim haljinama na crvenom tepihu. U izrezanoj haljini pojavila se u Las Vegasu na dodjeli Billboardovih nagrada...

...ali i na dodjeli Grammyja u Los Angelesu.

Senzaciju svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu u Cannesu izazvala je i mlađa sestra Gigi Hadid, Bella koja se odlučila za oskudnu crvenu haljinu koja je izgledala kao da će svakog trena spasti s nje. Nakon nekoliko dana nagađanja, Bellina stilistica potvrdila je da je manekenka ispod haljine imala ušiveno donje rublje, tako da nije bilo šanse da joj se dogodi "nezgoda".

Izazovnim izdanjem obožavatelje je iznenadila i glumica Kate Beckinsale, koja je inače uvijek zakopčana do grla.

Sideboob voli i Lady Gaga, no s obzirom na izdanja u kojima se pojavljivala na crvenom tepihu, ovo nikoga nije šokiralo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.