Fotke para postale viralne zbog onog što tip napravi curi kad ga naljuti

Foto: Twitter

SVAĐE s partnerima nekad su neizbježne, a svatko ima svoje tehnike kojima olakšava taj proces. Jedan korisnik Twittera koristi Photoshop. Umjesto vikanja ili izgovaranja stvari koje će kasnije požaliti, on ima duhovitiji pristup.

Naime, kad je ljut na svoju djevojku Adilene, Teddy joj u Photoshopu čelo napravi tako da izgleda veće, a njegove prije/poslije fotografije postale su viralne i mnoge su nasmijale. Inače, Adilene je za Mashable rekla kako je umrla od smijeha kad je prvi put vidjela što je Teddy napravio, ali i najavila kako mu neće ostati dužna.

Slavni psiholog John Gottman kaže da parovi koji koriste humor tijekom sukoba često su dugoročno uspješniji od parova koji to ne čine. Istraživači su također otkrili da oni parovi koji se međusobno zadirkuju imaju najjače odnose.

Otkriveno je to tijekom 39 studija koje su obuhvatile više od 15.000 ljudi i trajale su više od 30 godina. No postoje dvije stvari koje treba imati na umu prilikom primjene ove strategije, inače bi moglo doći do nesporazuma.

Prva je da je važno da par ima zajednički smisao za humor. Jedan od istraživača primijetio je da je humor širok pojam, tako da svatko nema istu ideju o tome što je smiješno. Parovi sa zajedničkim smislom za humor imaju jače veze.

Druga stvar je da humor treba ''oživjeti vezu, nadahnuti smijeh i olakšati probleme''. No otići predaleko u šalama, do točke kad postanu zle, koristeći sarkazam ili ruganje je nezdravo, ustvrdili su istraživači. "Imati agresivan smisao za humor loš je znak za odnos", zaključili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.