Fotka koja je podigla prašinu: Borba s bikom s kćeri u naručju

Screenshot: Instagram

JEDAN od najpoznatijih španjolskih matadora Francisco Rivera Ordonez podigao je buru na Instagramu fotografijom koju je objavio na svom profilu.

Ona prikazuje Francisca tijekom njegovih dnevnih obaveza – borbe s bikom u areni. No, u isto vrijeme drži i svoju petomjesečnu kćer u naručju.

Naravno, komentari na Instagramu izražavaju zabrinutost za sigurnost malog djeteta, koliko god Francisco bio iskusan matador. Uključila se i Andaluzijska agencija za zaštitu djece koja provjerava krši li time neki zakon.

"Carmenin debi. Ona je peta generacija boraca s bikovima u našoj obitelji. Moj djed je bio borac s bikovima, kao i moj otac. Moj otac je radio ovo sa mnom i ja sam radio to sa svojom kćerkom Cayetanom i sada s Carmen", stoji ispod fotografije koja je dosad skupila oko 3700 uglavnom zabrinutih komentara.

Njegovi kolege matadori su podržali vlastitim fotografijama sa svojom djecom u sličnim situacijama. Ipak, mnogi se i slažu kako je djetetova sigurnost ugrožena pa se nikako ne preporuča isprobavati kod kuće. 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.