Filipinac Johnny je dijete Brenine kuharice i vrtlara?


LEPA BRENA možda ipak nije humanitarka kao Angelina Jolie ili Madonna koje putuju u zabačene dijelove planete kako bi usvojile siročad.


Mali Filipinac Johnny koji živi u domu pjevačice već dvije godine, nije ni siroče niti je rođen u nekoj egzotičnoj zemlji. Blic saznaje da je trogodišnjak zapravo dijete Brenine kuharice i vrtlara te je rođen u Beogradu. Folk diva nedavno je pustila novinare televizije OBN u kuću i dala im intervju kada je mali Johnny ušetao u kadar te je tako otkrivena višegodišnja tajna da Živojinovići u kući imaju još jedno dijete. Mališan se Breni obratio s "mama", ali pjevačica je odbila komentirati u kakvom su odnosu. "Točno je da Johnny živi kod mene, ali mislim da nema potrebe objašnjavati detalje i okolnosti te priče", izjavila je Lepa Brena za Blic.

Dječak živi u Breninoj kući s roditeljima, njenom kuharicom i vrtlarom koji su Filipinci. Folk pjevačica se s Johnnyem zbližila i prihvatila ga kao svoje dijete, ali nije potvrdila nagađanja da će ga uskoro posvojiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.