Farrah Fawcett razbaštinila Ryana O´Neila i milijune ostavila problematičnom sinu

FARRAH FAWCETT, glumica koja je prije mjesec dana izgubila bitku protiv zloćudne bolesti, sva svoja zemaljska dobra ostavila je problematičnom sinu Redmondu, koji ovih dana izdržava zatvorsku kaznu. Kako je novinarima došapnuo izvor blizak obitelji, Farrah je htjela da Redmond bude financijski osiguran kad izađe iz zatvora.

Svojoj dugogodišnjoj ljubavi, zvijezdi filma "Ljubavna priča" i mnogih drugih romantičnih novela s filmskih platna, Ryanu O'Neilu Farrah nije ostavila ništa, iako je svoju posljednju oporuku, kako mediji prenose, napisala 2007. godine, nakon što joj se glumac, nakon desetogodišnjeg pauziranja njihove veze, ponovo vratio.

Međutim, Redmond svojom imovinom, koja iznosi oko pet milijuna dolara, neće moći olako raspolagati. Imajući na umu njegove sklonosti, Farrah je zatražila da milijuni odu u zakladu iz koje će redovito dobivati novac, za što je zadužila dvoje "ljudi od povjerenja" čija imena još nisu poznata javnosti.

Redmond, inače dugogodišnji ovisnik o drogama danas je na izdržavanju zatvorske kazne, a zajedno s ocem svojedobno punio stupce crne kronike. Policija je, prilikom "rutinskog pretresa" u stanu Ryana O'Neila zatekla ilegalne supstance te aparaturu za korištenje istih, i zaključila kako otac i sin "drogu uživaju" zajedno. Redmond je završio u zatvoru, a Rayan je, priznavši sve što su mu prišili, zaradio osamnaest mjeseci prisilnog odvikavanja od droga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.