Fanovi u Tračerici skužili novu, još gluplju grešku - vidite li u čemu je problem?

Screenshot: YouTube

NAKON što su gledatelji serije Tračerica osam godina nakon završetka prvog emitiranja primijetili glupu grešku s garderobom Blake Lively, sad je otkrivena nova, još gluplja greška.

Na TikToku širi se scena u kojoj žena u pozadini iz neobjašnjivih razloga nosi samo jednu cipelu. Čini se da su gledatelji prvi put gledali samo raspravu Blair i Dana pa nisu primijetili da žena u pozadini očajnički pokušava sakriti činjenicu da joj nedostaje jedna štikla pa čak stoji na prstima.

@triciaerb3

Someone messed up ##gossipgirl ##xoxogossipgirl ##fyp ##foryoupage ##foryou ##tiktok ##explorepage

♬ original sound - triciaerb3

Ako želite potražiti ovaj gaf, riječ je o epizodi The Jewel of Denial u petoj sezoni.

"Može li mi netko reći zašto ta glumica nosi samo jednu cipelu?" pitala je korisnica TikToka triciaerb3 koja je i podijelila snimku.

Neki nagađaju da joj je na drugoj cipeli možda puknula potpetica, a producenti su je uvjerili da ionako neće biti u kadru.

Prošlog mjeseca korisnica TikToka skyehanamaikai primijetila je da Blake Lively u jednoj sceni ispod haljine nosi donji dio trenirke, koji također nije trebao biti u kadru.

@skyehanamaikai

season 6 episode 4 😗

♬ original sound - skyehanamaikai

U četvrtoj epizodi šeste sezone Serena Van Der Woodsen ruča s Danom Humphreyjem, a kad ustaje od stola, izgleda uobičajeno besprijekorno. No u sljedećem kadru vidi se da ispod uske ružičaste haljine s potpisom Rolanda Moureta nosi donji dio trenirke, i to tako da je spušten do pola bedra.

Trenirka se vidi samo u jednom kadru pa je očito da se Blake samo u snimanju jedne scene nije dalo skidati hlače. Jasno je i zašto je ova greška dosad promicala fanovima serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.