Evo što kaže Nemo nakon prestizanja Baby Lasagne na kladionicama

Foto: Instagram

Švicarska je trenutno prva na kladionicama za Eurosong, a Baby Lasagna spustio se na drugo mjesto. Evo što na to kaže Nemo.

"Je li ovo stvarno? Znam da se ovo stalno mijenja, ali samo vam želim reći da osjećam vašu ljubav i povjerenje. Hvala vam. Kakav dan", piše na Instagramu.

Kladionice trenutno Švicarskoj daju 18 posto šanse za pobjedu, a Baby Lasagni 16 posto. Na trećem mjestu je Italija s 13 posto šanse za pobjedu.

Nemo će na Eurosongu otpjevati pjesmu The Code, za koju kaže da je djelomično inspirirana i stvarnim životom. "The Code govori o putovanju započetom spoznajom da nisam ni muškarac ni žena. Traženje sebe bio je dug i često težak proces za mene. Ali ništa nije bolje od slobode koja je došla sa spoznajom da sam nebinarna osoba", kaže Nemo.

"Nevjerojatna je čast moći predstavljati Švicarsku na Eurosongu. Ova platforma nudi veliku priliku za izgradnju mostova između različitih kultura i generacija. Zato mi je kao queer osobi vrlo važno zauzeti se za cijelu LGBTQIA+ zajednicu", dodaje. Pjesma je na službenom kanalu Eurosonga objavljena prije mjesec dana te je dosad skupila 2 milijuna pregleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.