Evo kako su se na VMA dodjeli oprostili od preminule zvijezde Black Panthera

Foto: Guliver Image/Getty Images

SINOĆ se u New Yorku, unatoč pandemiji koronavirusa, uživo održala dodjela MTV-jevih Video Music Awards, a organizatori su tu priliku iskoristili da iskažu počast glumcu Chadwicku Bosemanu koji je preminuo od raka u 44. godini.

Voditeljica Keke Palmer započela je show s nekoliko uvodnih riječi posvećenih Chadwicku.

"Prije nego krenemo s glazbom večeras, moramo uzeti malo vremena da popričamo o tragičnom gubitku Chadwicka Bosemana, glumca čiji su strast i talent inspirirali sve s kojima je došao u doticaj", rekla je

"On je bio pravi heroj, ne samo u filmu, nego u svemu što je radio. Njegova ostavština živjet će zauvijek", zaključila je, a na televizijskim ekranima prikazala se Chadwickova fotografija.

Embed from Getty Images

MTV se od glumca oprostio i na svom Twitter profilu te je priložio video njegovog govora iz 2018. godine kada je osvojio nagradu za "najboljeg heroja".

"Dobiti nagradu za najboljeg heroja je divno, ali potrebno je istaknuti da su heroji svuda oko nas", rekao je tada Chadwick te je svoju nagradu dao Jamesu Shawu koji se te godine obračunao s oružanim pljačkašem u prodavaonici vafla.

Chadwick Boseman javnosti je najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu Black Panther, a filmove je snimao unatoč bolesti s kojom se borio pet godina.

Vijest o njegovoj smrti uzdrmala je svijet, a status na Twitteru koji je objavio tužnu vijest postao je najlajkaniji u povijesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.