Evo čime se danas bavi voditeljica Ivana Šundov

Foto: Index

VODITELJICA Ivana Šundov Hojan prije nekoliko godina bilo je jedno od najprepoznatljivijih lica na televiziji, a onda je jednostavno nestala s malih ekrana. Atraktivna Slovenka pojavila se na jednom događanju u Zagrebu pa smo je upitali zbog čega je više nema na malim ekranima.

"Malo sam manje u televizijskim projektima, ne što ne želim, nego je naprosto takva situacija. Nikad nisam rekla zbogom televiziji i kad god se pojavi prilika ja se odazovem i odradim", ispričala je za Index.

Odnedavno snima online video intervjue s poznatim Hrvaticama, a kako kaže razlika između televizije i ovakvog načina rada je ogromna.

"Posljednjih godinu dana internet je baš odskočio. Mislim da je to logično, svi živimo luđim i bržim tempom i preko interneta ti je sve dostupno kad tebi paše. Ne moraš čekati emisiju na televiziji pa biti tamo, ili čekati reprizu, opet moraš biti točno tada pred televizorom. Na internetu možeš pogledati u tri ujutro ako ti je tada završio dan ili noć, kako god. Možeš ujutro kad tebi paše, reprize su nebrojene, koliko god puta želiš. Mislim da smo ušli u jednu novu eru, kojoj ne vidim kraja", rekla nam je.

Dodala je da nije baš sve pozitivno, no ne razmišlja toliko o negativnim stranama ovisnosti o internetu i društvenim mrežama.

"Stil života je danas takav, tehnologija toliko ide naprijed da mi ne možemo stati, ali ima jedna mala tajna. Treba ostati tvoj, naći svoj mir i znati kad isključiti i internet i telefon", rekla nam je.

S obzirom na to da je došla na jednom modno događanje, ispričala nam je i da zbog obveza još nije pripremila svoju garderobu za proljeće.

"Prerasla sam one početničke fore kad sam iz svake nove kolekcije htjela sve. Sad sam puno selektivnija i pogledam što mi ostane u ormaru pa nadopunim i iskombiniram", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.