Eurosong: Hrvatski tim impresioniran ruskom kavom od 20 eura

ANDREA ŠUŠNJARA, Igor Cukrov i cijela hrvatska delegacija oduševljeni su Moskvom, gdje se nalaze već gotovo tjedan dana pripremajući se za nastup na ovogodišnjem Eurosongu. To oduševljenje su htjeli podijeliti sa svima koji im pružaju podršku pa je Andrea počela voditi dnevnik o događanjima u glavnom gradu Rusije. "Andrein dnevnik" sadrži privatne fotografije kojima će pokušati prikazati atmosferu koja vlada u našem timu, a objavljivat će se na portalu Eurosong.hr.

"Lijepa Tena" je na dosadašnjim probama dobila sve pohvale, što Igoru Cukrovu i Andrei Šušnjari ulijeva veliko samopouzdanje. Delegacija je smještena u luksuznom hotelu s pet zvjezdica koji se nalazi na samom Crvenom trgu i nema toga što ne nudi sve. No, zbog brojnih obveza i razgledavanja grada, najmanje vremena provode u njemu. "Gužva u Moskvi? Ma to su samo priče!", rekla je Andrea pokazujući sliku koja pokazuje da uz policijsku pratnju prepreka na cesti jednostavno nema.

Velikim partyjima do bodova

Vodiči hrvatskog tima u razgledavanju Moskve bili su  Aleksandar Kostadinov i producent Rajko Pavlović, a pored kulture i arhitekture, impresionirale su ih i cijene hrane i pića u ruskom glavnom gradu. Primjerice, kava u hotelu stoji gotovo 20, a juha čak 40 eura.

Posjetili su i popularni "Euroclub" koji se ove godine zove "Eurodom". Mjesto je to za partijanje, pušta se eurovizijska i strana glazba, a vrlo često u tom prostoru različite delegacije održavaju vlastite velike partyje kako bi prikupile dodatne simpatije i dobile koji bod više od Rusije. Naravno, našlo se vremena i za nezaobilazan šoping.

I.M.L.
Foto: Eurosong.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.