Ovaj film proglašen je najgorim Marvelovim uratkom, a još ni nije u kinima

Screenshot: YouTube

NAJNOVIJI Marvelov film Eternals postao je najgore ocijenjen film Marvelove produkcije, pokazuju podaci stranice Rotten Tomatoes. 

Film Eternals predstavlja novi tim superheroja u Marvel Cinematic Universeu, drevne izvanzemaljce koji u tajnosti žive na Zemlji tisućama godina. Nakon događaja u filmu Avengers: Endgame Eternals su prisiljeni izaći iz sjene te se ponovno ujediniti protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, Devijanata.

Rotten Tomatoes platforma je na kojoj filmoljupci mogu na jednom mjestu saznati što poznati svjetski kritičari misle o određenom filmu, a, prema ranim recenzijama, Marvelov Eternals nije dobro prošao. 

S trenutnih 105 recenzija Eternals je zaradio samo 61% pozitivnih kritika, što ga je uvrstilo u Marvelov najgore ocijenjen film. Nakon njega slijede filmovi Thor: The Dark World (2013.) sa 66% i The Incredible Hulk (2008.) sa 67% dobrih kritika. 

Eternals je u film uključio brojna poznata imena, a posebno se ističe Angelina Jolie, koja na premijere filma u posljednje vrijeme često dolazi s djecom

Uz Jolie od poznatijih imena u filmu glume Salma Hayek, Gemma Chan te zvijezde Igre prijestolja, Richard Madden i Kitt Harrington. 

"Potrebna je posebna vrsta antimagije da bi čitava publika postala ravnodušna prema potencijalnom uništenju planeta i eliminaciji života i Zemlje. Eternals je u tome uspio", napisao je Mick LaSalle iz San Francisco Chroniclea.

Početak prikazivanja filma u kinima je 5. studenog, a zanimljivo je vidjeti hoće li se obožavatelji Marvela složiti s iznesenim kritikama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.