Emma Roberts o neuspjehu Madame Web: Ne možete predvidjeti pravo vrijeme za nešto

Foto: Press/Instagram

Madame Web američki je film o superherojima iz 2024. koji prikazuje istoimeni lik iz Marvelovih stripova. Film je zaradio razočaravajućih 100 milijuna dolara u cijelom svijetu, a kružile su glasine da je produkcija uložila 80 milijuna dolara u nastanak filma. Također je na IMDb-ju ocijenjen niskom ocjenom od 3.9/10. Emma Roberts, koja u filmu glumi Mary Parker, otkrila je zašto vjeruje da je film propao.

 

"Uspjeh ili neuspjeh ne možete predvidjeti"

Prema riječima Emme Roberts, za sve je zaslužna današnja kultura interneta. "Neke stvari funkcioniraju, a neke ne. Svatko se ponaša kao da može predvidjeti hoće li uspjeti ili ne. Istina je da ne možete ništa predvidjeti", izjavila je ova američka glumica za Variety. "Neke stvari budu loše, a kasnije buknu preko TikToka i postanu viralne. S druge strane nešto odmah krene dobro, a onda se pitate zašto se i kako to dogodilo", nastavila je Emma svoju izjavu. 

Dodala je da ne postoje određene tajne za uspjeh te da je bitno pogoditi pravo vrijeme za nešto. "Sve ostalo je kao želja i molitva", rekla je. Iako filmoljupci nisu bili oduševljeni ovim filmom, Emma je naglasila da je stvarno uživala na snimanjima. "Svi u filmu su bili sjajni", dodala je govoreći o glumačkoj ekipi koja uključuje Dakotu Johnson, Sydney Sweeney, Isabelu Merced, Celeste O'Connor, Mikea Eppsa i Adama Scotta.

Osvrnula se i na redateljicu filma S.J. Clarkson, za koju je rekla da je odradila odličan posao. "Da nije te internetske kulture i da se sve ne pretvara u šalu, mislim da bi film prošao drugačije."

Dakota Johnson o filmu

Podsjećamo, Dakota Johnson, glavna glumica filma, također je jednom prilikom prokomentirala njegov neuspjeh. "Jako je teško snimiti film. U ovako velikim filmovima - a plaši me što se to počinje događati i u manjim filmovima - odluke donose odbori. Umjetnost ne funkcionira dobro kada na njoj radi odbor. Filmove rade filmaši i tim umjetnika koji ih okružuje. Umjetnost ne možete bazirati na brojevima i algoritmima", izjavila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.