Emir Sahiti ljubi samozatajnu Splićanku Kim, velika mu je podrška u karijeri

Foto: Instagram

JUNAK današnje utakmice između Hajduka i Dinama na Poljudu je 24-godišnji Emir Sahiti, koji je donio pobjedu Hajduku. Emir je zabio jedini gol u 59. minuti susreta. 

Mladom nogometašu najveća je podrška njegova djevojka, Splićanka Kim van den Berg. U vezi su četiri godine, a samozatajnu Kim na društvenim mrežama prati tek tristotinjak ljudi.

Par nerijetko na Instagramu objavljuje zajedničke fotografije. Često zajedno putuju po većim svjetskim gradovima i obilaze znamenitosti. 

"Split je odličan grad, neće se moji Šibenčanin naljutiti, ali malo više mi se sviđa pod Marjanom nego pod Šubićevcem. Premda je i Šibenik lijep grad za život, samo manji od Splita. Možda je za ovakvo moje razmišljanje kriva i djevojka koju sam našao u Splitu.

Prije toga sam govorio kako mi je želja kupiti kuću i živjeti na Kosovu. Sada razmišljam malo drugačije, volio bih nešto kupiti i u Splitu i na Kosovu", ispričao je Emir jednom prilikom za domaće medije.

Podsjećamo, Hajduk je u 10. kolu SuperSport HNL-a u velikom derbiju pobijedio Dinamo 1:0. Hajduk se ovom pobjedom vratio na prvo mjesto i preskočio drugoplasiranu Rijeku. Dinamo ostaje na trećem mjestu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.