Eminem se vraća na scenu!

U NOVOM spotu kojim se vraća na scenu, hip-hoper Eminem je nanišanio neke svjetski poznate zvijezde koje je verbalno ismijao do krajnje granice. U taj koš su ubačene Jessica Simpson, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Amy Winehouse, pa i Sarah Palin. Pjesma "We Made You" naći će se na albumu "Relapse" koji će biti u prodaji od 19. svibnja. To mu je nakon četiri godine pauze prvi uradak. Video je režirao Joseph Kahn koji inače stoji iza Lady Gage, Katy Perry i Britney Spears.

Zvijezde na nišanu

Novi video je po ismijavanju poznatih osoba nastavak na neke njegove dosadašnje hitove poput "My Name Is", "Without Me", "The Real Slim Shady" ili "Just Lose It", u kojima također na nišanu drži zvijezde koje po njemu nisu zaslužile takav status.

"Nisam namjerno ismijavao ljude. Ma jesam, koji kurac govorim? Stvar je u obrnutoj psihologiji - neke žene koje se na mene ne pale, ja im u pjesmi govorim da se pale. Tako da čekam da se singl pojavi na tržištu pa da vidim jesam li uspio", rekao je pjevač povodom video premijere.

Još jedan album samo što nije

A da ne bi bilo kako se vratio s jednim albumom i to je to, Eminem već radi na sljedećem koji će se zvati "Relapse 2". Taj bi se na policama dućana trebao pojaviti u drugoj polovici ove godine. "Mnogi ljudi su očekivali kako će se novi album pojaviti krajem prošle godine, a i ja sam bio među njima. Onda smo se moj producent Dr. Dre i ja vratili u studio na nekoliko dana i to se odužilo na pola godine", nadodao je Eminem.

Eminem je tijekom dosadašnje karijere prodao preko 75 milijuna albuma diljem svijeta. Prošli album, "Encore" dominirao je svim ljestvicama 2004. godine. Oko njegovih tekstova uvijek su se lomila koplja jer je bio optuživan kako promiče homofobiju, mržnju prema ženama i nasilje. Prošle godine čitatelji časopisa Vibe proglasili su ga najboljim reperom u povijesti.

L.V.
Foto: RapRadar

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.