Eksperimentalni folk duo CocoRosie zatvara Muzički salon SC-a

AMERIČKI ženski duet CocoRoise u ponedjeljak, 30 lipnja, nastupa u kružnoj dvorani ITD-a. Sestre Bianca, alisa Coco te Sienna, alias Rosie, obogatit će ionako već fantastičnu koncertnu sezonu koja nas je ove godine nenadano zatekla. Eksperimentalni folk duo koji svoj glazbeni izričaj bazira na istraživanju raznih žanrova i onda iste na najčudniji i najzanimljiviji način objedinjuje, izdao je tri albuma, od kojih se prvi može pohvaliti komercijalnim uspjehom, a nestrpljivo  očekivani četvrti ovih dana je u užurbanoj pripremi, te postoji nada da će nam cure pokoju novu pjesmu premijerno odsvirati.

Zahvaljujući trima kvalitetnim izdanjima, ali i neumornim i neprestanim koncertnim nastupima, cure su tijekom šestogodišnjeg postojanja postigle zavidan uspjeh na svjetskoj glazbenoj sceni, a u životopis su upisale i niz reklama za prestižne modne i kozmetičke bendove, te nekoliko kazališnih i filmskih ostvarenja.

Za one manje upućene, sestra Sierra, osim što pjeva, svira gitaru, harfu i klavir, a Bianca publiku najčešće, osim glasom, osvaja virtuoznim udaranjem po bubnjevima, najčešće iz vlastite izrade.

V.V.
Foto: CocoRoiseLand

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.