EKSKLUZIVNO DONOSIMO VIDEO Pernar strusio viski pa se raskalašio s plišanim medvjedom

FOTO: Ritz, YouTube

TKO SE od vas može pohvaliti da se u utorak još uvijek priča o njegovom izlasku, koji je bio u petak? Ivan Pernar može.

Saborski zastupnik Živog zida ovog je vikenda bio na pravoj maloj turneji po noćnim klubovima i pivnicama, a najviše pažnje izazvao je party u zagrebačkom noćnom klubu Ritz, na koji je pozvan kao glavni gost uz "Donalda Trumpa".

>>>Pernar se pohvalio ludim tulumom u noćnom klubu s dvije zgodne plavuše<<<

Ekskluzivno vam donosimo snimku koja je nastala na partyju, a koja prikazuje da se prilično opustio. Tako je ispijao omiljeni Trumpov whiskey zavaljen u naslonjač s Trumpovim imitatorom i atraktivnim hostesama, a onda se prebacio na plesni podij, na kojem mu je najbolji partner bio plišani medo. Iako se inače bori protiv moćnika, u petak je podizao atmosferu dok je "Trump" na okupljene bacao (lažne) novčanice.

Iako ne znamo gdje će Pernar tulumariti sljedećeg vikenda, menadžer Ritza Renato Kukrika rekao nam je da je ovo bio samo jedan u nizu tematskih partyja koje ovaj klub organizira petkom pa tako ovog petka pripremaju party na temu "vojni rok". Iako na njima (vjerojatno) neće biti Pernara, videa s ostalih tematskih večeri bit će dostupna na Facebook stranici kluba. 

>>>FOTO Poznata Hrvatica pohvalila se druženjem s Pernarom: Bili su na večeri<<<

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.