Ekskluzivnije ne može: Vanna priprema koncert za ekipu jedne osobe

Foto: Press

A TO možeš biti ti! narodni opet poklanja unique iskustvo – "Koncert u tvom domu", a na vrata ti 8. rujna može doći glazbena diva Vanna.

Kuc, kuc… "Tko je?" "Vanna, stigla sam na koncert." Zamisli samo tu uspomenu za cijeli život. Ipak je riječ o pjevačici koja je poharala top liste još prije gotovo 30 godina s pjesmom Tek je 12 sati, a u međuvremenu ostvarila status istinske glazbene dive. Iza nje su brojni hitovi, pjevala je i na spektakularnoj pozornici Eurosonga, nastupila i uz bok slavnog talijanskog tenora Bocellija, a sada se priprema za koncert u tvom domu.

Da, dobro si pročitao, ali krenimo redom. Razmisli kako ćeš pokazati ekipi s narodnog da baš tebi treba Vanna doći u goste. Neka njezina pjesma obilježila ti je razdoblje života? Odabranicu svoga srca želiš zaprositi baš na Vanninom koncertu? Slaviš rođendan ili jednostavno život? Kada složiš dobru priču, mentalno smjesti pozornicu u prostor, razmisli gdje bi najbolje pristajala. U dvorištu, vrtu ili možda na terasi? I vikendica može proći.

Kad si sve razradio, snimi kreativan video u kojemu navodiš razloge zbog kojih baš ti zaslužuješ privatni koncert glazbene dive, predstavi sebe, svoju obitelj i dom. Ekipu s narodnog možeš upoznati i s prijateljima koje želiš pozvati na koncert. Ovo je Vannin nastup za tebe pa su sve ulaznice automatski u tvojim rukama.

Snimku objavi na Facebook zidu narodnog. Uzet će se u obzir sve video prijave objavljene od sutra, 19. kolovoza do 1. rujna. Proglašenje pobjednika je zakazano za 2. rujna. Ako toga dana tvoje ime odjekne zemljom i doznaš da ćeš uskoro postati domaćin ekskluzivnog koncerta, znaj da će se za cijelu organizaciju pobrinuti narodni o svom trošku, na tebi je samo da uživaš. Ipak ćeš ući u VIP klub rijetkih kojima su najveće zvijezde pjevale na privatnom koncertu.

"Očekujem čašicu vode, toplu dobrodošlicu raspoloženih ljudi koji su željni lijepih trenutaka provedenih sa mnom. Bit će nam ludoooo", obećava ti Vanna.

Ovakav dar daruje samo – narodni.  U goste svojim slušateljima već su doveli Severinu, Petra Grašu, Ninu Badrić, Jelenu Rozgu i Danijelu Martinović.

"Užitak je gledati lica naših slušatelja kad im na kućni prag dođu velike glazbene zvijezde i pjevaju samo za njih. Već u prvim sekundama 'Koncerta u tvom domu' bude jasno da nastaju uspomene za cijeli život", poručuje direktor narodnog Katijan Knok.

Ove godine na Vannu i tebe došao je red. 8. rujna sanjaj širom otvorenih očiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.