Ekipu na internetu oduševila priča iz Krune koja nema veze s kraljevskom obitelji

Foto: Netflix

VELIKI fanovi serije Kruna već su pogledali cijelu petu sezonu. Ona se bavi događajima u kraljevskoj obitelji devedesetih i svima je zanimljivija od prethodnih budući da se dobar dio gledatelja sjeća kraljevskih događaja devedesetih.

Oprez! Tekst sadrži spojlere!

Međutim, gledatelje je oduševila jedna priča, odnosno epizoda, koja i nema veze s kraljevskom obitelji. Priča o Mohamedu Al Fayedu, egipatskom doseljeniku koji je iz siromaštva dospio u najviše krugove britanskog društva, mnoge je dovela do suza.

Twitter je prepun komentara na epizodu Mou Mou, koja prikazuje odrastanje siromašnog Egipćanina Mohameda Al Fayeda u Aleksandriji i potom njegov uspon u biznisu i društvenim krugovima u Londonu. Al Fayed je devedesetih postao jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, a postao je i vlasnik čuvenog Harrod'sa. Vlasnik je i hotela Ritz u Parizu.

Njegov sin je poginuo s princezom Dianom

Mohamed Al Fayed u medije je dospio nakon što su njegov prvorođeni sin Dodi i princeza Diana poginuli u automobilskoj nesreći u Parizu. Al Fayed je odmah nakon nesreće počeo tvrditi da su njegov sin i princeza Diana ubijeni.

Danas ima 93 godine.

Višestruko je bogatiji od kralja Charlesa i težak je oko dvije milijarde dolara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.