Duje Draganja: Svojeglav sam, a isto to očekujem i od djevojke

JEDAN od najboljih hrvatskih plivača, Duje Draganja, upravo se vratio sa Svjetskog prvenstva u Rimu, gdje je osvojio četvrto mjesto. "Za dlaku mi je izmaknulo treće mjesto i to boli", rekao je Duje koji je, po povratku u Split, uzeo torbu i otišao s prijateljima na otoke. "Nisam partijao, ali nisam baš puno ni spavao", priznao je Draganja za Story.

U posljednje se vrijeme dosta pisalo o njegovom privatnom životu, točnije navodnim vezama koje je imao s pjevačicom Natali Dizdar i glumicom Lucijom Šesto, za koju se pričalo da zbog Duje ostavlja supruga. "Natali i ja smo prijatelji. Znamo se preko njezine rođakinje koja je isto bila na studiju u Americi. Ondje smo izašli, kao i nekoliko puta kod nas, zabavili se i to je to", tvrdi plivač.

"Sad sam je potražio na Googleu, stvarno je lijepa, ali do sada nisam čuo za nju"

Na priče o Luciji, Duje tvrdi kako "nije ni kriv, ni dužan", da mladu glumicu uopće ne poznaje te da mu je žao što se takve neprovjerene informacije objavljuju, jer uvelike mogu naškoditi nečijem životu. "Sad sam je potražio na Googleu, stvarno je lijepa, ali do sada nisam čuo za nju", kaže Draganja.

Ovaj 26-godišnji Splićanin se smatra romantičnim, ali i svojeglavim muškarcem koji ne dozvoljava da ga se stavlja u ikakve kalupe. Isto to očekuje i od djevojke koja bi mogla zarobiti njegovo srce. "Očekujem da bude svoja. Da fura svoj film, a da odluke donosimo zajedno. Mislim da je to jedina moguća simbioza, da se dvoje ljudi poštuje međusobno, i vrline i mane", zaključuje Duje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.