Druži se s finalistima HTZ-a i osvoji ulaznice za HTZ turneju!

ŠEST najboljih kandidata druge sezone HTZ-a - Kim Verson, Vilibald Kovač, Duje Stanišić, Juraj Jurlina, Jurica Gorša i Maja Malić, kreću na HTZ turneju koja će započeti 17. lipnja u Zagrebu. HTZ-ovci potom nastupaju 18. lipnja u Rijeci te 20. lipnja u Zadru.

Odlično raspoloženi i savršeno upjevani finalisti će ipak prije svih koncerata morati naći vremena i za svoje obožavatelje, tako da će druženje sa svima koji ih vjerno prate biti organizirano u ovim gradovima: Zagreb - Dallas music shop (Masarykova 6) - četvrtak, 10. lipnja 2010. u 18 sati; Rijeka - Dallas music shop (Splitska 2a) - petak, 11. lipnja 2010. u 18 sati; Zadar - Dallas music shop (Široka ulica 2) - subota, 12. lipnja 2010. u 12 sati.

Osvoji ulaznice!

Najbrži čitatelji Indexa imaju priliku osvojiti ulaznice za koncert finalista HTZ-a koji će se održati u Zagrebu, na Šalati, 17. lipnja. Dijeli se 50 ulaznica. Sve što trebate napraviti jest do danas (10. lipnja) u 17 sati na dallas@dallas.hr poslati mail naslovljen "HTZ turneja - Zagreb (Index)" te napisati u njemu svoje ime i prezime, adresu i kontakt-broj telefona. Dobitnike će obavijestiti Dallas Records, a karte će moći podići danas na druženju sa Kim i Vilibaldom u Dallas music shopu (Masarykova 6) u 18 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.