Dora 2010 - Doris Teur: Šokirana sam i presretna zbog ulaska u finale

IZNENAĐENJE polufinalne večeri bila je 19-godišnja Zaprešićanka Doris Teur. Doris je sa pjesmom "Ti me ne zaslužuješ" osvojila 16 bodova.
Dora 2010: Doris Teur pobjednica polufinala Dore, favoritkinje Feminnemke četvrte


"Šokirana sam i presretna zbog ulaska u finale"


"Šokirana sam. Kad sam vidjela da su Feminnemke treće mislila sam da su mene zaboravili", rekla nam je Doris. "Osjećaj da sam uopće došla na Doru, a sad još i ovo", dodala je Doris kojoj je prvi na uspjehu čestitao otac.

Mlada Zaprešićanka istovremeno pohađa srednju školu i studira pjevanje na Rock Akademiji, a uz glazbu je zanima i gluma. Sretna je zbog prolaska u finale, ali ne očekuje pobjedu. "Ne vjerujem da ću sutra biti prva, ali se nadam da ću biti visoko pozicionirana. Ipak, sutra ćemo piti. Sad idem u sobu jesti i spavati", dodala je mlada pjevačica koja nije mogla maknuti osmjeh s lica.

Feminnemke potvrdile status favorita

Na drugom su mjestu Franko Krajcar i Indivia pjesmom "Jobrni je jobrni", a treća je klapa Iskon i "Vrime je za kraj. Favoritkinje Feminnemke tek su na četvrtom mjestu. Cure su sretne i ne skrivaju da su očekivale prolaz u finale.

"Iskreno, očekivale smo prolaz. Kad te favoriziraju teško je zamisliti da se neće dogoditi", rekla nam je jedna od Feminnemki, Pamela Ramljak. "Nema posebnih priprema za sutra, dobro ćemo se naspavati i večeras nema bančenja. Bančit ćemo sutra, bez obzira na rezultat", dodala je Pamela.


Publika razočarana ispadanjem Teške Industrije i Martine Vrbos


Osim njih, sutra će se za odlazak u Oslo boriti i Giuliano s pjesmom "Moja draga", skupina Valungari koji su pjevali "Vol or nevol", Swing Mamas s pjesmom "Trio Tulipan" te osam pjesama koje su direktno ušle u finale (Đani Stipaničev, VIVA, Franka, Žiga i ŽVS Druge, Tihomir Kožina, Alibi, Sabrina Hebira i Marta Kuliš.

Gubitnici polufinalne večeri su Martina Vrbos, Bety Belle, Flip Dizdar, Teška industrija, Dražen Žanko, Nikola Marjanović, Mijo Lešina i Rivers.



Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.