Domaći celebrityji će Uskrs slaviti uglavnom dosađujući se

NULA bodova dobili su aranžmani dalekih putovanja i egzotične plaže bisernih uvala, barem što se tiče domaćih estradnjaka i njihova provoda za ovogodišnji Uskrs. Većina će vikend i uskršnji ponedjeljak odsjediti kod kuće ili u najboljem slučaju kod baka, kuma i stričeva na dugačkom ručku. Tek rijetki će se odvažiti "zapaliti" van iz grada i sunčane dane iskoristiti za nešto korisnije od tradicionalnog prežderavanja prvo slanim pa onda slatkim jelima.

Branje šparoga

"Putujem u Istru brati šparoge. Radimo to svake godine, osim što je razlika u tome što smo dosad odlazili pored mojeg rodnog Zadra. Zaljubljena sam u bauljanja po šumama i susretu sa zmijama. Obožavam prirodu i jedva čekam da se s prijateljima zaputim u prostrane istarske šume", rekla nam je Emilija Kokić. Nije željela otkriti točno mjesto gdje nalazi najbolje šparoge, "jer je to kao s ribarima - kad jednom imaju dobar ulov dalje mudro šute o tom mjestu".

Tri mjeseca nakon rođenja djevojčice Pije, njezini roditelji Ivana Nobilo i Tony Cetinski za prvi Uskrs kupili su joj divovsko čokoladno jaje. "Slavit ćemo s obitelji kao i svake godine, jedino što je ove stiglo divovsko jaje kojim ćemo svi zajedno omastiti brk".

"Nema prevelike žderačine"

Danijela i Ela Dvornik "tradicionalno nemaju tradiciju slaviti Uskrs" pa tako neće raditi ništa specijalno. "Neće biti nikakve prevelike žderačine, a ako bude lijepo vrijeme sigurno ćemo barem 12 sati dnevno provesti na otvorenom", rekla nam je Danijela.

Pjevačica Danijela Martinović ove će dane provoditi u krugu obitelji jer je to za nju "sveto pravilo", dok pjevačica Ivana Kindl jedva čeka krenuti put rodne Požege, gdje će se zbog subotnjeg nastupa u showu Zvijezde pjevaju zadržati samo jedan dan. "Nemam nikakve prevelike tradicionalne spike, a nemam vremena ni jaja napraviti. Tuckanje? Ajme, riječ tuckanje. Ta tradicija tuckanja mi očigledno nije običaj, ali ću ga uvesti koliko mi je simpatična ta riječ".

L.V.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.