Dok supruga ljetuje s djecom, Brega uživa s mlađahnom ljubavnicom

POZNATI glazbenik, 59-godišnji Goran Bregović fotografiran je prije desetak dana kako u pariškoj zračnoj luci razmjenjuje nježnosti sa 38 godina mlađom manekenkom Konstancom Golubović, s kojom je, kako prenose srpski mediji, u vezi već pet mjeseci.

Ova ljubavna afera je, navodno, započela u travnju kada je manekenka, inače studentica novinarstva i bivša djevojka crnogorskog glazbenika Bojana Marovića, viđena kako ulazi u Bregovićevu beogradsku vilu. Par se od tada sastaje na raznim destinacijama diljem Europe, a Konstanca često prisustvuje Breginim nastupima.

Suprugu ispratio, ljubavnicu dočekao

Prije nego što je svoju mladu ljubavnicu dočekao u zračnoj luci, Bregović je suprugu Dženanu, s kojom je u braku 30 godina, i njihove tri kćeri, ispratio na ljetovanje. Vezu je pokušala skriti i Konstanca, koja je, kako prenosi srpski Blic, svim svojim prijateljima rekla da je na odmoru s prijateljicom u St. Tropezu.

Golubović se manekenstvom počela baviti prije četiri godine kada je izabrana za srpsku predstavnicu na svjetskom izboru za "Ford models". "Bili smo prijatelji, čuli smo se s vremena na vrijeme telefonom i nije mi se činilo da nešto skriva. Ne nalikuje mi to na nju, ona je za mene bila najdivnije stvorenje. Međutim, ako je Konstanca zaista na tim fotografijama, i to s oženjenim muškarcem, ocem troje djece, trebala bi se zaista posramiti", komentirao je njezin bivši Bojan Marović za Alo!.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.