Dobrodošli u Piranhu i Olympico na najluđe ljetne provode na Jadranu!

Tekst: L.V.

NAJBOLJI ljetni provodi u pravilu su rezervirani srijedom u ljetnoj oazi, klubu Piranha i to uz vruće R'n'B ritmove. Ekipa popularnog R'n'B Confusion powered by Index.hr programa i ovu srijedu s vama pleše u nezaboravnim večerima, a čiji su glavni akteri nezaustavljivi DJ dvojac Zrna i Oli Dobolli.

Svaku srijedu u ljetnom režimu njih dvojica ugostit će za pultom po svom izboru DJ-a koji će im tu večer praviti društvo. U srijedu 22. srpnja party će začiniti DJ Marko koji je dio samoborskog kolektiva Ba$e. Kroz svoj set će prenijeti zvukove popularnog radijskog showa Ba$e na radio Samoboru.

Uz Piranhu oaza R'n'B-ja je i klub Olympico u Pagu

Paralelno s događanjem u Piranhi u paškom klubu Olympico također je mjesto vrućih R'n'B Confusion partija, a svaka srijeda rezervirana je za DJ-a Zrnu i njegove goste. S prošlotjednim otvorenjem najavljeno je ljetno izdanje programa, a egzotični klub Olympico bit će meka užarenih R'n'B ritmova.

Ove srijede, točnije 22. srpnja, u goste dolazi Jura iz skupine Connect, a za mikrofonom Zrni će društvo praviti jedan od najboljih MC-jeva na ovim prostorima - Rexxxona iz skupine VIP. Dress code ovoga puta je bijelo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.