Dobila DNK test za Božić pa otkrila šokantnu obiteljsku tajnu

Screenshot: TikTok

ŠOKANTNA obiteljska tajna otkrivena je nakon što je TikTokerici poklonjen DNK test za Božić.

Cat McDonald na TikToku podijelila je snimku koja je postala viralna, a u kojoj je otkrila tajnu koja joj je promijenila život. Rekla je kako je njezin otac imao "genijalnu ideju" da pokloni svima u obitelji DNK test.

Kaže kako se čitav život identificirala kao Irkinja ("prezivam se McDonald i kosa mi je svijetlo-jebeno-crvena"), no ispostavilo se da je 75 posto Norvežanka i nula posto Irkinja. Ironičan rezultat, dodaje, dobila je na St. Patrick's Day.

@fretlessfeline

##stitch with @meezersqueezer This is the first time I have said this on the internet and my soul just sighed. ##fyp ##Ancestry ##ancestrydna

♬ original sound - Cat McDonald

Kaže kako se odmah suprotstavila obitelji, a otac joj nije vjerovao. "Dobila sam podudaranje za oca, no to jednostavno nije bio on", rekla je. "Svi su bili u šoku, uključujući moju majku", nastavila je.

Cat je otkrila kako se radi o starom obiteljskom prijatelju. "Kao netko čije rodoslovlje doslovno odiše privilegijom, želim reći da sam vrlo zahvalna za život koji su mi pružili moji roditelji", priznala je. "No, mirišem sranje."

"On je milijarder", rekla je nakon pretrage očevog imena. "On je CEO velike tvrtke i njegove tri kćeri rade za njega", kaže. Dodala je kako je "vozila preko pola zemlje da dođe do njegovog ureda", ali i kako se odbio naći s njom nakon što je čuo njezino ime.

@fretlessfeline

##ancestorydna ##part2

♬ original sound - Cat McDonald

Rekla je i da ne misli odustati od svoje potrage za istinom i, iako su neki posumnjali u njezinu priču, mnogi su joj poželjeli sreću.

Njezin video prikupio je više od 4 milijuna pregleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.