Djeveruša jednom rečenicom upropastila vjenčanje, mladenka pobjesnila

Foto: 123RF

ONO ŠTO bi trebao biti najljepši dan u životu svake žene, za jednu se mladenku pretvorio u noćnu moru. Vjenčanje joj je upropastila djeveruša i dugogodišnja prijateljica, koja je ne mareći za njene osjećaje stavila sebe u centar pozornosti.

Iako joj je čak dvije godine pomagala s pripremama za vjenčanje, na samo jutro svečanosti odbila je uzeti čašicu alkohola. Kada su je mladenka i ostale djeveruše upitale za razlog, obznanila im je da je trudna.

"Naravno da sam bila sretna zbog nje, ali odjednom je cijeli fokus pao na nju i nitko se više nije obazirao na to da se trebamo spremiti za moje vjenčanje", rekla je ogorčena mladenka.

Budući da je tek bio početak dana, mladenka je odlučila razočaranje ostaviti po strani, ali pravi šok tek je uslijedio. Kada je došao fotograf, umjesto da pozira s buketom u ruci, djeveruša je odlučila držati se za trudnički trbuh, iako on još nije bio ni vidljiv.

Za vrijeme zdravice na samoj svečanosti, vijest o trudnoći odlučila je podijeliti sa svim uzvanicima.

"Kao mladenkina dugogodišnja prijateljica čast mi je najaviti kako sam upravo nju izabrala za kumu mom djetetu koje stiže na ljeto", završila je svoj govor.

Mladenka je priznala kako se nakon vjenčanja udaljila od prijateljice i kako ju je ona počela nazivati razmaženim derištem koje misli da se cijeli svijet vrti oko nje. Mladenka se na cijelu situaciju požalila na Redditu, a brojni korisnici poručili su joj da je u pravu što se ljuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.