Dječak postao hit zbog pisma mami nakon što mu je pobjegao školski autobus

Foto: Twitter

NAKON što mu je pobjegao školski bus, jedan dječak napisao je popis prednosti i nedostataka ostajanja kod kuće i propuštanja nastave. Njegova sestra podijelila je fotografiju liste koju je mališan složio na svom Twitter profilu pa je zbog svojih zaključaka ubrzo postao pravi hit na društvenoj mreži.

"Propustio sam autobus. Kao tvoj sin, žao mi je što te moram obavijestiti da sam propustio javni prijevoz. Siguran sam da sada proživljavaš emocionalni rollercoaster, ali budi mirna - odlučio sam ostati kod kuće. Bilo je teško donijeti tu odluku dok si bila odsutna na 20 minuta. Sada sam vjerojatno u krevetu i žalim što nisam mogao otići u školu pa te molim da me ne prekidaš u tome. Ako ti treba dodatna pomoć da odlučiš je li ovo dobro ili loše, molim te, pogledaj listu prednosti i nedostataka napisanih straga", napisao je dječak u poruci majici.

Prednosti:
- prvi je put da sam ostao kod kuće ovo polugodište, ocjene će biti u redu
- danas bi mi bilo loše jer ne mogu prijeći preko svoje frizure.

Mane:
- moglo bi mi prijeći u naviku (u što sumnjam)
- morat ćeš nazvati školu i reći im da imam dječju paralizu", zaključio je dječak.

Njegove riječi oduševile su korisnike Twittera. Objavu je lajkalo oko 950 tisuća ljudi, a podijelilo njih čak 217 tisuća.

"Ovo dijete je bolje od svih nas", napisao je jedan tip, a drugi su se odmah složili s njim. "Kakva legenda", "Mali je Bog", pisali su.

Mnogi su se poistovjetilii s njim po pitanju brige oko frizure, a ono što je sve najviše nasmijalo je opravdavanje izostanka dječjom paralizom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.