Dino Merlin ima novu moćnu pjesmu Mi: "Samo tako možemo prevladati nedaće"

Foto: Press

DINO MERLIN premijerno je predstavio video spot za pjesmu Mi. Ovo je prvi singl s predstojećeg, dvanaestog albuma ovog kantautora.

Video spot, u čijoj su realizaciji sudjelovali umjetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, predvođeni redateljicom umjetničkog imena KUKLA, sniman je u crnogorkom kompleksu Porto Montenegru, marini i nautičkom naselju u bokokotorskom zaljevu, koji je pod zaštitom UNESCO-a te prvom One&Only resortu u Europi, koji se otvara u proljeće 2021. godine.

"Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sutra. 'Mi' najavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti 'Mi', jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas", kaže Dino Merlin.

Na pitanje novinara mogu li obožavatelji očekivati da će pjesmu čuti i na koncertima s obzirom na pandemiju, odgovorio je: "To je jako teško pitanje. Nije isto kada ljudi slušaju pjesmu online, i kada je uživo pjevaju sa mnom. Koronavirus je znatno utjecao na sve nas, na pjevače, ali vjerujem da je to nešto što ćemo uspjeti savladati".

Dodao je i da se nada da će novi album izaći do kraja godine.

"I jedni i drugi želimo stvarati djela koja ostaju, promovirati i stvarati nove vrijednosti o kojima slično razmišljamo, tako da kada govorim o suradnji s Porto Montenegrom, bez zadrške mogu reći ‘Mi’", dodao je Merlin o planiranoj dugogodišnjoj suradnji s kompleksom. 

Glazbu za tekst zajednički potpisuju Dino Merlin i Mahir Beathouse, dok su aranžman radili Ozan Bayraşa i Adis Sirbubalo. Na video spotu, uz već pomenutu redateljicu, sudjelovala je snimateljska ekipa na čelu s direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem iz Beograda, kao i plesna grupa predvođena koreografkinjom Helenom Janjušević iz Zagreba, a sve u produkciji Magaze iz Sarajeva i Porto Montenegra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.