Depeche Mode otkazao koncert u Ateni: Frontman završio u bolnici

IAKO je turneja Depeche Modea započela prije nekoliko dana, zbog bolesti frontmana popularne grupe, koncert u Ateni je otkazan. "Jako nam je žao, ali morat ćemo otkazati današnji koncert. Dave Gahan leži bolestan u svlačionici", rekao je organizator grčkog koncerta netom prije nego je trebao započeti njihov nastup.

Još uvijek nije poznato hoće li britanska grupa svoj nastup u Ateni zakazati za neki drugi termin

Prema podacima njihovog glasnogovornika, čini se kako Dave ima simptome gastroenteritisa, upale želuca i crijeva. "Pjevač nije dobro. Nekoliko doktora ga je pregledalo i svi su se složili da je najbolje da se koncert otkaže. Ispričavam se u njegovo ime, ali i ime cijelog benda. Trenutno ne možemo ništa napraviti po tom pitanju,ali nadamo se da će se Dave brzo oporaviti i održati svoj sljedeći nastup", riječi su kojima se glasnogovornik Depeche Modea obratio fanovima kojih je u publici bilo preko 20 tisuća.

Još uvijek nije poznato hoće li britanska grupa svoj nastup u Ateni zakazati za neki drugi termin kao ni informacija hoće li biti otkazan i njihov sljedeći koncert koji bi se trebao održati u utorak u Turskoj. Podsjetimo, koncertna turneja Depeche Modea je započela 6. svibnja u Luxemburgu, a završava 5.rujna u Fort Lauderdaleu na Floridi. U sklopu svoje turneje, Britanci će 21. svibnja posjetiti Hrvatsku, te održati koncert u zagrebačkoj Areni.

A.M.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.