David Hasselhoff objavio fotku iz Hrvatske: "Skoknuo sam na plivanje, zakon!"

Foto: Twitter

DAVID HASSELHOFF na Twitteru je objavio fotografiju s kupanja na jednoj od hrvatskih plaža. Glumac kojeg je proslavila uloga u kultnoj seriji "Baywatch", pozirao je u plićaku Jadranskog mora s rukama u zraku, a obožavateljima je na Twitteru otkrio da je posjetio Lijepu Našu.

"Skoknuo sam na plivanje u Hrvatsku", pohvalio se na svom profilu, ali nije otkrio gdje je točno bio. David i njegova 28 godina mlađa supruga Hayley Roberts trenutno uživaju na grčkom Mikonosu, gdje su otputovali povodom autorelija Gumball 3000, a na svom putu kratko su stali okupati se na našoj obali.

Osim Hrvatske, Hasselhoff je u sklopu svoje rute posjetio i Crnu Goru i Albaniju. "Zakon putovanje", napisao je uz snimku zaslona karte koja pokazuje kuda je točno prolazio.

Među njegovim mnogobrojnim pratiteljima našli su se oni koji su i sami imali priliku posjetiti Hrvatsku, a svoje dojmove podijelili su u komentarima.

"Hrvatska je jako lijepa, bila sam tamo prije nekoliko godina", napisala je jedna žena, a druga se složila s njom: "Hrvatska je prekrasna!" Također, jedan obožavatelj ga je pitao zanimljivo pitanje. "Sviđa li ti se i glazba tamo?" napisao je, ali još nije dobio glumčev odgovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.