David Boreanaz priznao nevjeru jer ga je bivša ljubavnica ucjenjivala

POPULARNI Angel iz serije "Buffy: Ubojica vampira", koji je krajem prošle godine punio medijske stupce svojom izvanbračnom aferom, otkrio je da ga je na priznanje natjerala ucjena bivše ljubavnice, Rachel Uchitel. Naime, dok je njegova supruga, Jamie Bergman, rađala, David Boreanaz dopisivao se sa ljubavnicom koja ga je tražila popriličnu svotu novca u zamjenu za šutnju o njihovoj aferi.

Shrvani glumac shvatio je tada da je vrijeme da kao pravi muškarac stane iza svojih djela i prizna sve svojoj supruzi, ali i sam se suoči sa svojim grijesima iz prošlosti. "Naš brak je označen zbog moje nevjere. Želio sam samo biti otvoren i iskren jer sam svjestan da sam ispao neodgovoran", priznao je za People magazin Boreanaz.

"Spetljao sam se sa ženom koja me tražila novac u zamjenu za šutnju. Osjećao sam se grozno i shvatio sam da me ucjenjuje. Sada radim na tome da izgladim stvari sa suprugom i da popravim sve loše što sam joj napravio", otkrio je glumac čija je ljubavnica ucjenjivala i Tigera Woodsa, Alexa Rodrigueza, Dereka Jetera, Stephena Dorffa te producenta Američkog idola Ryana Seacresta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.