David Arquette: Rad na drugom djetetu je iscrpljujuć

COURTENEY COX i David Arquette umorili su se od "rada" na drugom djetetu pa razmišljaju o posvajanju, prenose američki mediji.

"Volim raditi na djetetu, ali ne mogu ni ja stalno"

"Mislim da ćemo posvojiti dijete. Pokušaji da Courteney ostane trudna su iscrpljujući", rekao je David koji se nada kako će njihova mala obitelj uskoro dobiti još jednog člana. Slavni su glumci roditelji kćerkice Coco koja je začeta in vitro oplodnjom. "Da se razumijemo, sviđa mi se raditi na djetetu, samo, nekad sam zbilja umoran. Pa ne mogu ni ja stalno", opravdao se David.

Glasine o glumičinoj trudnoći na Globusima su neistinite


Time su opovrgnuli nagađanja koja su se u medijima pojavila nakon dodjele Zlatnih globusa. Naime, na ceremoniji se Courteney pojavila s nekoliko kilograma više, pa su svi odmah zaključili kako je glumica trudna. Idućih je dana prijatelj para novinarima ispričao kako lijepa glumica bila na umjetnoj oplodnji, ali, kako se sada saznaje, ona nije uspjela te glumica ipak ne čeka drugo dijete.

David i Courteney vjenčali su se 1999. godine, a prvo su dijete, Coco Riley Arquette, dobili prije šest godina. Malena Coco bi se uskoro trebala okušati u svijetu filma, točnije u novom nastavku popularnog "Vriska". Iako joj je tek šest godina, Coco je već krenula stopama svojih roditelja, ali i kume Jennifer Aniston, dugogodišnje "prijateljice" mame Courteney.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.