Danas ljubi Chrisa Martina, a evo kako govori o njegovoj djeci iz braka s Gwyneth

Foto: Profimedia

GLUMICA Dakota Johnson rekla je da jako voli djecu svog partnera Chrisa Martina, a priznala je i da razmišlja o tome da ima svoju djecu. U intervjuu za Bustle, 34-godišnja glumica ispričala je kako sudjeluje u odgoju Chrisove kćeri Apple (19) i sina Mosesa (17), koje pjevač Coldplaya ima s Gwyneth Paltrow. Dakota je također otkrila da razmišlja o majčinstvu "ako joj je to suđeno". 

"Volim tu djecu kao da mi život ovisi o tome. Svim srcem", rekla je Dakota. Glumica je jednom prilikom komentirala za medije fotografiju koju je Gwyneth objavila na Instagramu na kojoj poziraju zajedno. "Odrasla sam u tako velikoj obitelji i jednostavno vjerujem u izreku: 'Krv je gušća od vode", kazala je Dakota i dodala da želi imati djecu. 

Želi imati djecu

"Želim iskusiti sve što život nudi. Sigurna sam da je imati djecu jedno ludo, čarobno, divlje iskustvo. Ako mi se to treba dogoditi, prihvatit ću to", govori ona. Inače, Dakotini roditelji su glumci Melanie Griffith i Don Johnson. Don se oženio Kelley Phleger 1999., a Melanie se vjenčala s Antoniom Banderasom 1996. Razveli su se 2015. godine.

Podsjetimo, glumica je u vezi s frontmenom Coldplaya Chrisom od 2017. i obožava ga gledati kako nastupa na pozornici. "Volim ga gledati. Mogla bih ga gledati svaki dan. Ne znam kako to objasniti. Gledam svoje najdraže biće kako radi svoju najdražu stvar", objasnila je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.