Cure uspoređuju svoju i dečkovu stranu kreveta, razlike su urnebesne

Foto: Twitter

NA svom Twitter profilu @hannystyles69 objavila je fotku svoje strane kreveta, ali usporedno i onu svog dečka pa neočekivano pokrenula urnebesni trend. 

Brojne žene su se odmah nadovezale na njenu objavu fotkama iz svojih spavaćih soba, a nemoguće je ne primijetiti da se jedan određeni uzorak ponavlja iz fotke u fotku. Dok su ženski noćni ormarići uredni i na njima vidimo knjige, kreme, cvijeće, svijeće, eterična ulja i lampe, kraj muške strane kreveta prečesto se nalaze predmeti koje stvarno ne očekujemo u spavaćoj sobi. 

Tako su tu puške, lovački noževi, palice za baseball, čekić, viski, punjači za mobitel, grana drveta i slični bizarni predmeti za samoobranu, hidratizaciju ili, čini se, iznenadni bijeg tijekom noći budući da neki mali koferi na fotkama izgledaju kao da im je upravo to namjena. 

Ipak, dečko djevojke koja je pokrenula trend ima samo najosnovnije potrepštine kraj svoje strane kreveta: punjač za mobitel, praznu plastičnu bocu, manju bočicu s nekom tekućinom i neizostavnu palicu za baseball. "Ideja da to objavim pala mi je na pamet kad sam se uselila u njegov stan. Smiješno mi je kako ja imam toliko nepotrebnih stvari na noćnom ormariću koje me uveseljavaju, a on treba samo tih par stvari", rekla je za portal Bored Panda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.