Cura koja je prekinula finale LP-a u zatvoru: "Dečka mi je prebilo 20 zaštitara"

Foto: Instagram

KINSEY WOLANSKI, plavuša koja je početkom lipnja uletjela na finale Lige prvaka, ovog je puta s dečkom Vitalijem Zdoroveckim pokušala prekinuti finale Copa Americe u kojem su se borile reprezentacije Brazila i Perua. Epilog - oboje su završili u zatvoru, a Zdorovecki se požalio da ga je napalo 20 zaštitara.

Wolanski, koja je nakon uleta u finale Lige prvaka uhićena i kažnjena s 15.000 eura kazne, na Instagramu je opisala što se događalo u Brazilu.

"Priznajem, Copa America, definitivno si pobijedila, ali bila je to vraška avantura. Odletjeli smo u Brazil, maskirali se, sjeli na naša mjesta, a sve je završilo tako da je Vitalijevu guzicu razbilo 20 zaštitara. Izašli smo iz zatvora i sad uživamo u Brazilu", napisala je i pokazala kostime koje su ona i Zdorovecki nosili.

Pohvalila se i da su se dobro najeli nakon što su pušteni iz pritvora.

"Jesi li uopće bio u zatvoru ako si nakon toga nisi priuštio pravu gozbu", napisala je.

Procjenjuje se da je ulet na teren u finalu Lige prvaka Wolanski i njenom dečku donio publicitet u vrijednosti tri milijuna funti. Kako je rekla nakon izlaska iz španjolskog zatvora, ulet na teren pomogao joj je da ode u mirovinu s 30 godina.

"Broj mojih pratitelja skočio je s 300 tisuća na više od dva milijuna. To ne možete kupiti", rekla je tada.

Kinsey i Zdorovecki u lipnju su posjetili i Split, no ona se kod nas nije dobro provela.

>>>18+ snimka: Plavuša koja je prekinula finale Lige prvaka pokazivala gole grudi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.