Corey Haim nije se predozirao?

MENADŽER tinejdžerske zvijezde osamdesetih, tragično preminulog Coreyja Haima, izjavio je da sumnja u uzrok smrti 38-godišnjeg glumca. Naime, Mark Heaslip rekao je kako nije siguran da je uzrok Coreyjeve smrti predoziranje, jer je on u posljednje vrijeme pobjeđivao ovisnost o drogi. Da podsjetimo, glumac je jučer proglašen mrtvim nakon što ga je majka u nesvijesti pronašla u svom domu u Los Angelesu.

Iako je kao uzrok smrti navedeno predoziranje, Heaslip ne vjeruje da je droga razlog Haimove smrti. "Zaista ne vjerujem da se predozirao. Išlo mu je zaista jako dobro. Borio se s ovisnostima, a kad sam ga ja prije godinu dana uzeo pod svoje okrilje i počeo raditi s njim, kao prvi uvjet za suradnju rekao sam mu da mora prestati s drogiranjem. To mi je bio prioritet", rekao je menadžer. Kao potvrdu svoje tvrdnje dodao je i činjenicu da je nekoliko sati prije smrti Corey imao visoku temperaturu.

"Temperatura mu se velikom brzinom dizala. Pozvali smo njegovu doktoricu, a ona mu je smanjivala temperaturu te nam rekla da će s njim sve biti u redu. No, tijekom noći bilo mu je sve lošije te je pozvao svoju majku da spava s njim u krevetu, jer mu je jako loše. Kad se kasnije probudio, rekao je majci da ima problema s disanjem. No, ti problemi nisu izgledali jako ozbiljno i nitko nije očekivao da će se ovo dogoditi", rekao je Heaslip.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.