Corey Haim bio umiješan u ilegalnu trgovinu lijekovima?



KALIFORNIJSKI tužitelji izjavili su da istražuju moguću povezanost tragično preminulog glumca Coreyja Haima s ilegalnom trgovinom lijekova.

Državni odvjetnik Jerry Brown kaže da je tijekom istrage o krivotvorenim formularima za lijekove koje je naručila farmaceutska kompanija iz San Diega, nađen lažan recept na Coreyjevo ime. "Smrt Coreyja Haima još je jedna tragedija vezana uz rastući problem zlouporabe lijekova na recept. Ovaj problem je sve više vezan uz kriminalne organizacije", pisalo je u priopćenju tužiteljstva.

38-godišnji glumac nađen je mrtav prošlog tjedna u Los Angelesu, a s obzirom na to da je Corey dugo godina imao problema s ovisnošću o drogama, sumnja se da je umro od predoziranja. Službeni uzrok smrti još uvijek nije utvrđen, a ljudi bliski preminulom glumcu tvrde da je prestao uzimati drogu. Novi dokazi, poput pronađenog recepta na Coreyjevo ime, svakako bacaju novo svjetlo na cijeli slučaj. U tužiteljstvu tvrde da je dilanje lijekova na recept vrlo kompleksna djelatnost. Kriminalci koji se time bave kradu identitete liječnika pomoću kojih naručuju originalne formulare od dobavljača te ih zatim prodaju. Osobe koje su kupile formular, nabave lijek u ljekarni i zatim ga dilaju dalje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.