Cinestar Šibenik: Ivo Josipović i Branka Bebić gosti prvih projekcija

POD SLOGANOM "Šibenik više neće biti bez kina" sinoć je otvoren još jedan u nizu Cinestar kino centara. Na svečanom su otvorenju bili brojni uglednici iz političkog, kulturnog i javnog života, a poseban je gost, uz "prve dame" multipleksa, Antoniju Blaće i Branku Bebić, bio i novoizabrani predsjednik Ivo Josipović.

U Šibeniku je tako, nakon punih deset godina, ponovno otvoreno kino, a svi će posjetitelji prva dva dana u jednoj od 5 dvorana sa 600 sjedećih mjesta moći pogledati neke od holivudskih uspješnica. 

U ulozi domaćice kina odlično se snašla simpatična televizijska voditeljica Antonija Blaće, a otvorenju je nazočio i novoizabrani hrvatski predsjednik Ivo Josipović. Predsjednik je rekao kako u kinu nije bio od početka kampanje, te da bi volio pogledati neki znanstveno-fantastični film. 

U zabavnom programu povodom otvorenja posjetitelji su uživali u laser showu i veličanstvenom vatrometu, a u pet dvorana su se gledali "Građanin opasnih namjera", "Sherlock Holmes", "Ljubavni jackpot", "Sumrak" i "Knjiga iskupljenja".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.