Chef Stjepan Vukadin otkrio spol bebe koju čeka: "Osjećaj je prekrasan, jedva čekam"

Foto: Press/Instagram

IAKO rijetko dijeli trenutke iz privatnog života na društvenim mrežama, chef Stjepan Vukadin, koji je u žiriju MasterChefa, tijekom blagdana objavio je kako njemu i supruzi Katarini stiže drugo dijete, a sada je otkrio i spol. Par ima trogodišnjeg sina Gabriela, a uskoro će dobiti i djevojčicu. 

"Dolazak druge bebe obilježit će nam 2024. i mislim da nema ljepšeg dara. Ljetos smo doznali da je supruga trudna, i to dok sam snimao u Zagrebu. Osjećaj je prekrasan! Termin je na proljeće, što je prilično blizu", izjavio je Vukadin za Story i dodao da je Gabriel uzbuđen zbog sestrice.

"Supruga je u početku bila uvjerena da je dječak, ali ipak nas je pozitivno iznenadila vijest da čekamo curicu. Mogu reći da sam oduvijek želio djevojčicu jer baš me zanima taj osjećaj, svi kažu da otac i kći imaju tu neku posebnu vezu. Jedva čekam upoznati svoju princezu", kaže.

Podsjetimo, par se vjenčao u studenome 2019. godine. Chef je jednom prilikom u razgovoru za InMagazin otkrio da mu je najveća kritičarka, ali i najveća podrška u poslu upravo njegova supruga Katarina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.