Ceca zgrabila mobitel i pobjegla iz studija: "Manipulatorske gluposti neću slušati"

Screenshot: YouTube

EMISIJA Hit tvit na srpskoj televiziji Pink okupila je sinoć neka od najmoćnijih lica srpske političko-javne scene. U studiju su se našli vlasnik Pinka Željko Mitrović, kontroverzna turbofolk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, vodeća srpska epidemiologinja Darija Kisić Tepavčević te jedan od najbližih suradnika ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, Čeda Jovanović. 

Razgovor koji je vodila urednica i voditeljica Verica Bradić u jednom je trenu izmaknuo kontroli.

Sve je počelo kad je Ceca komentirala da su je prethodne vlasti istrenirale kao da su znale da će doći korona, prisjetivši se akcije "Sablja" i toga da je nosila nanogicu osam mjeseci.

"Gospodin i ja se nismo znali do ove emisije, razlika jedina je što je on mene hapsio, a ja njega nisam", dobacila je Jovanoviću, na što je on odgovorio da on nije taj koji joj je želio suditi niti joj je sudio.

"Vi dobro znate za što se uhapšeni, ja sam posljednji čovjek koji je to želio. Ne da vas vidim u zatvoru, nego da nosim Zoranov sanduk", rekao je.

Na njeno pitanje zašto je bila uhapšena, odgovorio da je znala da se priprema ubojstvo predsjednika vlade i otmica Željka Mitrovića, koji joj je oprostio. Iako je rasprava dalje bila žustra, sve je kulminiralo kad je Mitrović rekao da se vlast nakon Đinđićevog ubojstva ogriješila o Cecu.

"S ubojicama Zorana Đinđića si bio drug, stidi se, Čedo, ogriješili ste se o Cecu. Što ste je uhapsili, što si uhapsio Cecu?! Lažeš", vikao je Mitrović.

Nakon toga, Ceca je napustila studio.

"Manipulatorske gluposti neću da slušam", rekla je i izašla.

Nedugo potom ipak se vratila u studio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.