Ceca: Nisam trudna ni zaručena, razmišljam o tužbi!

NAJPOZNATIJA pevaljka ovih prostora, Svetlana Ražnatović Ceca, komentirala je navode prema kojima čeka dijete s manekenom Vladimirom Cvetkovićem. Folk diva za srpske medije izjavila je da nije trudna te ne namjerava rađati treće dijete. Njezina veza sa Cvetkovićem još je u začetku te je prerano, kaže, da s njim planira nešto u tom pravcu.

"Očigledno svi znaju bolje od mene sve što mi se događa"

"Očigledno je da pojedinci bolje od mene znaju sve što mi se događa, pa su tako saznali i da sam trudna prije nego što sam ja to znala", rekla je Ceca. Smatra da se s temama kao što je trudnoća ne treba šaliti. Osim što je demantirala trudnoću, obrušila se i na medijske napise da je zaručena. Kaže da nije zaručena, već je prsten dobila kao poklon za Novu godinu.

Tužba?

Dodala je da ozbiljno razmišlja o tužbi protiv ljudi koji konstantno plasiraju dezinformacije o njoj. Činjenica da je Cecina nova veza pod povećalom javnosti ne čudi. Naime, novosadski maneken je prvi muškarac kojeg je pevaljka predstavila javnosti poslije Arkanove smrti. Balkanska zvijezda koja je godinama njegovala imidž ucviljene udovice pronašla je novog muškarca u svom životu. Budući da je ovih dana deseta godišnica smrti Željka Ražnatovića, Ceca smatra da ova tema postaje još delikatnija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.