Casey Johnson tri dana ležala mrtva u stanu na Mulholland Driveu

CASEY JOHNSON, pripadnica losanđeleskog visokog društva i zaručnica reality zvijezde Tile Tequile ležala je mrtva tri dana u svojem stanu na Mulholland Driveu, prije nego što ju je u ponedjeljak ujutro takvu pronašla čistačica. Casey je u četvrtak navečer zaručnici Tili Tequili dovela na čuvanje pse, ugasila mobitel i otada je nitko nije čuo ni vidio. Pretpostavlja se da se predozirala lijekovima, a navodno je živjela u svinjcu i bila na rubu bankrota, jer su joj bogati roditelji ukinuli sve povlastice koje inače uživaju razmažene nasljednice.

Šuška se da je kap koja je prelila čašu bilo oduzimanje kćeri Ave koju je 2007. godine posvojila iz Kazahstana. Kći joj je sudski uzela majka i odvela je sa sobom u New York, a Casey, koja nije bila sposobna brinuti sama o sebi, to emotivno nije mogla podnijeti. Pod zadnje se sabrala i krenula na sud s majkom, ali ga i izgubila, i to navodno zbog bankrota pred koji se dovela.

Za Casey danas tuguju mnogi stanovnici zlatnog društva Hollywooda, među kojima su i Nicole Richie i Paris Hilton, koje su joj svojedobno bile najbolje prijateljice. Paris Hilton se obratila medijima i izrazila svoje žaljenje: "U šoku sam još uvijek, ne mogu i ne želim vjerovati. Želim da njezina obitelj zna da sam uz njih".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.