Candyman o grupnjacima: "10 cura me zaskočilo, žena me nije vidjela pod njima"

Foto: Instagram

TRAVERS BEYNON poznatiji kao Candyman živi život o kakvom sanjaju mnogi muškarci. Ovaj australski kralj duhana živi u vili okružen gomilom djevojaka s kojima se redovito seksa. I to najčešće sa svima odjednom, da nitko ne bi bio ljubomoran.

Uz više djevojaka, Candyman ima i suprugu Taeshu koja odobrava njegov način života, a za LADbible je otkrio kakva pravila vrijede u njegovoj vili s 15 spavaćih soba koju bi čistunci vjerojatno opisali kao Sodomu i Gomoru. 

"Imali smo zabavu koja se s bazena preselila u spavaću sobu u kojoj ima šipka za striptiz, ogledala na stropu, dimne uređaje, LED svjetla i sve to... Supruga mi se sjeća kako je sve samo u jednom trenutku postalo jako seksualno i kako je 10 ili 12 cura odjednom skočilo na mene. Kaže da me nije mogla ni vidjeti pod svom tom gomilom cura, da je izgledalo kao da će me pojesti živog. I vjerujte mi, tad se sjećam jednog trenutka kad sam uspio pogledati u strop i pomislio: Ok, sad mogu otići. Ako je ovo moj kraj, mogu sretan otići", opisao je Candyman.

"I događalo se to i nekoliko puta kasnije, tako da se osjećam kao popriličan srećković. Puno sam puta čekao bijelu svjetlost, ali još nije došla", kaže on.

Ipak, život u poligamiji može biti poprilično izazovan pa je Candyman smislio neka pravila kako bi sve funkcioniralo i kako bi svi bili sretni.

"Ako si mi djevojka, onda si dio obitelji. Nedjeljom navečer imamo obiteljske večere, svi sjednemo za dva ogromna stola, a mobitele ostavimo u jednoj prostoriji. Naručimo hranu, i svi smo tamo, djeca, djevojke, supruga. Tad svi pričamo, a nakon večere odemo u kino koje imam u vili i tamo zajedno pogledamo neki film. Ne svađamo se više nego što se ljudi u drugim obiteljima svađaju. Mislim da je ljepota života sa mnom i to što s djevojkama žive i njihove najbolje prijateljice. Mislim da im se to sviđa. Naravno da se ponekad svađaju, ali mislim da uživaju u međusobnom društvu", smatra Candyman.

Ljubomoru sprječava i tako što svi spavaju u istoj spavaćoj sobi. U toj sobi nalaze se tri ogromna kreveta gdje svi stanu, a Candyman za sebe ima i još jednu spavaću sobu sa samo jednim krevetom gdje "pobjegne, ako mu sve to postane previše".

"Meni se dogodilo sve što možete zamisliti. Strog sam. Mogao bih imati tu 10 do 20 cura stalno, ali imam toliko stroga pravila da to jednostavno ne funkcionira za sve dugoročno. Bilo je cura koje su doletjele iz SAD-a ili Velike Britanije i izdržale samo jedan sat. Nisu imale pravi stav o svemu. Bilo je cura koje su bile nepristojne ili koje su htjele previše, htjele su da budem samo s njima. Uvijek sam jasan što se pravila tiče. Moja supruga je moja supruga, a ako se ponašaš kako treba onda su tu i nagrade", ispričao je.

"I njoj su se sviđale cure pa je to mnogo pomoglo. A ja sam kreativan u krevetu, bilo je tu mnogo zabave. Mislim da je na kraju dana ona sigurna u sebe i svoju titulu supruge. To je mnogo više od samo toga da nam zgodne cure dolaze kući. Ona uživa u tulumima i drugim curama. Spavamo u istom krevetu i seksualno smo svi zajedno. Svi smo zajedno, to drži stvari pod kontrolom", misli on.

Inače, Candyman je otvorio natječaj za nove djevojke za svoju vilu. "Vrlo sam izbirljiv, dolazile su djevojke iz Perua, Kolumbije, Venezuele, Europe, Turske. Pogledam kako izgledaju, moraju još napisati zašto bi mi bile dobre djevojke, a zatim se čujem i vidim s njima preko FaceTimea da vidim kako zaista izgledaju. Postoji mnogo programa kojim mogu promijeniti izgled... Zatim im platim let do Australije, iz bilo kojeg dijela svijeta. Onda prolazimo kroz proces, kao probni period", kaže on.

Zainteresirane djevojke je pozvao da se prijave putem njegove službene stranice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.