Britney Spears okončala Cirkus

PRINCEZA Britney Spears se vratila kući u Los Angeles, nakon što je nizom koncerata u Australiji okončala svoju godinu dana dugu turneju "Circus". Odlazeći iz zračne luke Britt je izgledala umorno, ali zadovoljno, što nije ni čudo s obzirom na naporan tempo turneje, ali i njezinu svjetsku uspješnost. Međutim, Britney će se odmarati samo do Božića, nakon kojeg već ulazi u studio te počinje ubrzano raditi na novom albumu kojeg će publici predstaviti već početkom sljedećeg ljeta.

Time je Britney dokazala da su nevolje koje je donedavno proživljava daleko iza nje; opravila se fizički i psihički, a uskoro bi mogla, šuška se, po treći put stati pred oltar, i to sa Jasonom Tarwickom s kojim je već izvjesno vrijeme u stabilnoj i mirnoj vezi.

A da bi svoju kći ponovo volio vidjeti udanu, i to baš za Tarwicka, nedavno je novinarima potvrdio i njezin otac, koji je bio uz Britney i tijekom njezinih najgorih dana. Jasona je opisao kao mirnog, brižnog i nježnog muškarca koji obožava njegovu kći, ali i unuke koje je Britney dobila u burnom braku s plesačem Kevinom Federlineom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.