Brazilski model napokon progovorio: Madonna mi je samo prijateljica

IAKO se već mjesecima priča o ljubavnoj vezi Madonne i mladog Jesusa Luza, čini se kako su oni idpak samo prijatelji. Dok su njihovi "bliski prijatelji" medijima odavali razne detalje vezane za njihov odnos, Madonna i Jesus su mudro šutjeli. Sad je po prvi put 22-godišnji Brazilac komentirao svoj odnos s kraljicom popa.

"Ona je prijateljica i apsolutno ništa više od toga. Osim toga, nemam što drugo za reći"

"Madonna je jedna od osoba kojoj se ja zaista divim. Prijateljica koja je dio mog života, osoba s kojom radim i s kojom sam u kontaktu", priznao je Jesus za The Sun. Madonna i Jesus su se upoznali u prosincu kada su oboje imali dogovoreno snimanje za W magazin. Od tada su se često pojavljivali zajedno u javnosti.

"Ona je prijateljica i apsolutno ništa više od toga. Osim toga, nemam što drugo za reći", rekao je za kraj brazilski model koji se prije nekoliko mjeseci preselio u New York kako bi zajedno s Madonnom svakodnevno posjećivao kabala centar.

Posljednja laž koja je izašla u američkim medijima je ona vezana za njihovo vjenčanje. Naime, navodno je otac mlađahnog Jesusa potvrdio kako uskoro pripremaju vjenčanje. Da cijela ta priča ne drži vodu dokazuje činjenica da Jesus nije bio uz Madonnu tijekom posljednjeg pokušaja usvajanja malene djevojčice.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.